Προσοχή! Στο f-deals.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Σε περίπτωση που συνεχίσετε, θεωρούμε οτι αποδέχεστε να λαμβάνετε cookies απο τον ιστοτόπο μας. OK

Φίλτρα Προϊόντων

Price

 – 

  • ‎€30
  • ‎€30

PLA

Το νήμα της εταιρείας μας έρχεται να σας δώσει μια low cost λύση για καθημερινές εκτυπώσεις με άψογη εφαρμογή και αντοχή. Η σταθερή εκτυπωτική συμπεριφορά του καθώς και οι ποιοτικές πρώτες ύλες από τις οποίες δημιουργήθηκε θα δώσουν καταπληκτικά αποτελέσματα στην εκτύπωση σας!

Είναι πολυμερές υλικό, μη τοξικό και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Προσφέρει αντοχή και εκτυπώνεται σε θερμοκρασίες 195-215c. Η εκτύπωση του δεν προκαλεί αλλοιώσεις στο κάτω μέρος του αντικειμένου. Έχει Ανοχή: ±0,5%. Διάμετρος νήματος: 2.85-2,95 χιλιοστά

Για να πετύχουμε καλύτερη στερέωση του PLA στο πάτωμα εκτύπωσης (bed) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταινία painters tape, buildtak ή ακόμα και θερμαινόμενο πάτωμα εφόσον έχουμε στους 50-60c.


Τα νήματα μας έρχονται τυλιγμένα σε μαύρο καρούλι ABS και κλεισμένα μέσα σε vacuumed σακούλα η οποία περιέχει αφυγραντικό σακουλάκι για προστασία από την υγρασία. Επιπρόσθετα υπάρχει κουτί από σκληρό χαρτόνι για επιπλέον προστασία.

Το βάρος του είναι 1 κιλό και το χρώμα μπλε.